Aktualno OG sada Ogulin

Investicija od 1,2 milijuna kuna!

Branko Bertović poznati je ogulinski privatni poduzetnik, koji se godinama bavi vodoinstalaterskim radovima i posjeduje vlastitu trgovinu. Nedavno se odlučio na jedan hrabar korak i, nakon niza dražbi, kupio  prostor na ogulinskom Autobusnom kolodvoru, od posrnule ogulinske “Izgradnje” koja je završila u stečaju.

Iako nije znao što ga čeka, jer je ipak bila riječ o velikoj investiciji, još se jednom pokazalo da sreća prati hrabre. Tako je za spomenuti prostor zanimanje pokazala njemačka tvrtka “KiK” koja bi sredinom lipnja u Ogulinu trebala otvoriti još jednu u nizu trgovina u Hrvatskoj.

Upravo s tim ciljem ovih dana Branko Bertović intenzivno se bavi uređenjem prostora. Riječ je o čak 600 kvadrata, ugradit će se lift, izmijenjati pločice na ulazu i kad sve bude gotovo sigurno će se raditi o reprezentativnom prostoru, za čije uređenje Branko Bertović planira uložiti čak 1,2 milijuna kuna!

Otvorenjem nove trgovine otvorit će se i mogućnost novih zapošljavanja, a razloga za zadovoljstvo  će sigurno imati i grad Ogulin i oni koji će tamo pronaći zaposlenje.  Sinergija poduzetništva i grada je neizbježna, a koristi obostrane.