Aktualno OG sada Ogulin

U Josipdolu opet provala i prometna nesreća, u Ogulinu uhvaćen “veseli” 63-godišnjak

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirana su četiri kaznena djela i dvije prometne nesreće od kojih je jedna s teško ozlijeđenom osobom i jedna s materijalnom štetom.
Tijekom noći s 15. na 16. svibnja nepoznati počinitelj provalio je u prostor benzinske postaje na području Josipdola te otuđio cigarete u vrijednosti većoj od 9000 kuna.

Jučer, oko 20.10 sati u Bolničkoj ulici u Ogulinu, policijski službenici utvrdili su da osobnim automobilom ogulinskih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 2,34 g/kg upravlja 63-godišnjak. Vozač je isključen iz prometa i do prestanka djelovanja opojnog sredstva smješten u posebne prostorije policije te će protiv njega, sukladno Zakonu o sigurnosti prometa na cestama, biti proslijeđen optužni prijedlog.

Jučer, oko 11.50 sati u Karlovačkoj ulici u Josipdolu dogodila se prometna nesreća. Osobnim automobilom ogulinskih registarskih oznaka upravljala je 54-godišnjakinja koja je zbog neprilagođene brzine skrenula s kolnika i udarila u stablo. Tom prilikom vozačica je teško ozlijeđena, te će protiv nje biti proslijeđen obavezni prekršajni nalog i izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.