Aktualno Županija

U prometnim nesrećama teško ozlijeđeni pješak i motociklist

Jučer oko 13.00 sati u Karlovcu, naselju Vodostaj, nepoznati vozač upravljao je nepoznatim vozilom i iz zasada neutvrđenog razloga udario 67-godišnjeg pješaka koji se kretao uz desni rub kolnika. Vozač se udaljio s mjesta nesreće i nije pružio pomoć pješaku koji je tom prilikom teže ozlijeđen. Policija traga za nepoznatim vozačem te će protiv njega nadležnom državnom odvjetništvu biti proslijeđena kaznena prijava.

Jučer oko 15.00 sati u mjestu Jaškovo kod Ozlja dogodila se prometna nesreća. Osobnim automobilom karlovačkih registracijskih oznaka upravljala je 39-godišnjakinja te je na križanju oduzela prednost prolaska i udarila motocikl karlovačkih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 25-godišnjak. Vozač motocikla je teže ozlijeđen, a protiv 39-godišnjakinje nadležnom državnom odvjetništvu bit će proslijeđena kaznena prijava.

U Karlovcu otuđen mobitel
Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava 47-godišnjakinje, da joj je 24. svibnja u odgojno-obrazovnoj ustanovi u Karlovcu, Gradskoj četvrti Švarča, otuđen mobitel. Materijalna šteta je veća od tisuću kuna.

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je pet kaznenih djela, jedan prekršaj narušavanja javnog reda i mira i šest prometnih nesreća od čega dvije s teško ozlijeđenim osobama, dvije s lako ozlijeđenim osobama i dvije s materijalnom štetom.