Aktualno Županija

Utapanje u rijeci Mrežnici

Utapanje

Jučer je u Mrežnici u mjestu Zvečaj došlo do utapanja, a radi se o 29-godišnjem mladiću koji je tamo bio na kupanju, izvijestila je jutros PU karlovačka nakon obavljenog očevida. Podsjetimo, jučer je kod Zvečaja pronađeno tijelo, te su ga iz rijeke izvukli pripadnici Gorske službe spašavanja.

Do tragedije je, navodi policija, došlo oko 13,30 sati na kupalištu, dok će o događaju biti proslijeđeno izvješće Županijskom državnom odvjetništvu u Karlovcu.

U Karlovcu otuđeni dijelovi radnog stroja
Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava 59-godišnjaka, da mu je u vremenu od siječnja do 2. lipnja 2018. godine nepoznati počinitelj iz otključane garaže u Karlovcu, Mjesni odbor Orlovac, otuđio razne dijelove za radni stroj. Materijalna šteta je veća od četrdeset tisuća kuna.

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirana su dva kaznena djela, jedan prekršaj narušavanja javnog reda i mira (Karlovac) i tri prometne nesreće od čega dvije s lako ozlijeđenim osobama i jedna s materijalnom štetom. (foto:ilustracija)