Aktualno OG sada Ogulin

Još samo nekoliko dana- 13. Ogulinski festival bajke počinje u petak

Nekoliko dana nas dijeli od 13. Ogulinskog festivala bajke. Zadnje pripreme su u punom jeku. Program je složen i prema svemu nas očekuju tri dana bogata sadržajem. U tjednu prije Festivala smo odlučili porazgovarati s novim umjetničkim direktorom i upitati ga kako teku pripreme i što možemo očekivati.
-Nakon uspješno odrađenog Festivala SVI za JEDNO HRVATSKO NAJ u Vukovaru, u kojem je sudjelovalo preko 1.500 sudionika iz cijele Hrvatske, 13. Ogulinski festival bajke novi je izazov za mene i Organizatore bez granica. Tijekom tri dana , od 8.6. do 10.6.Ogulinu, u pravom smislu postaje Grad PRIJATELJ DJECE. Od svih pristiglih prijava nije bilo lako izabrati programe, radionice, predstave koje će se moći pogledati tijekom tri festivalska dana . Sve predstave su besplatne. Na 6 lokacija ukupno će se održati 22 predstave, 16 pripovijedanja, uz brojne kreativne radionice i ostale popratne sadržaje kao što je vožnja turističkim vlakićem Bubi do polaganja ispita za vozačku dozvolu za letenje na metli. Kroz interakciju izvođača i posjetitelja, 13.Ogulinski festival bajke želi, osobito obiteljima i djeci pružiti poseban doživljaj zajedništva, povezanosti i aktivnog sudjelovanja u pripremljenim programima. – izjavljuje Aleksandar Kovačević.
S obzirom na odličnu organizaciju festivala SVI za JEDNO HRVATSKO NAJ na kojem se u Vukovaru, prisjetimo se, predstavio i Ogulinski festival bajke, ne sumnjamo u odličnu organizaciju i našeg Festivala na kojem, kako možemo zaključiti, nas očekuje uistinu bogat sadržaj, o kojem ćemo pisati i u narednim danima. Stoga, pratite nas i čitajte i dalje, a  svakako u periodu od 8. do 10. lipnja posjetite Ogulin i sami uživajte u ogulinskoj bajci koja mami uzdahe i oduševljava već 13 godina za redom.