Aktualno OG sada Ogulin

Kolegij župana danas u Ogulinu

Kolegij župana Karlovačke županije održat će se danas u Gradu Ogulinu. Na kolegiju, na kojem će sudjelovati i kolegij gradonačelnika Grada Ogulina na čelu s gradonačelnikom, raspravljat će se o projektima Karlovačke županije, posebno onima koji se odnose na područje Grada Ogulina.
Početak je u 8 sati.
Nakon održanog kolegija, u 10,05 sati, župan Damir Jelić i gradonačelnik Dalibor Domitrović ispred gradske uprave dat će izjave za medije.

U 10,35 sati župan će sa suradnicima obići prostor Područne škole Kučinići (Kučinići 26) gdje su nakon obilaska gradilišta predviđene i izjave za medije. Nakon obilaska škole u 11,25 sati predviđen je obilazak radililišta ceste Vukova Gorica-Bosiljevo-Ogulin u mjestu Popovo Selo, gdje će župan Damir Jelić dati izjavu za medije.

U sklopu kolegija predviđen je još i obilazak Opće bolnice i bolnice branitelja Domovinskog rata Ogulin, Gimnazije Bernardina Frankopana Ogulin, Prve osnovne škole Ogulin, Doma zdravlja Ogulin, Učeničkog doma, Obrtničke i tehničke škole Ogulin, te Doma za starije i nemoćne „Biskup Srećko Badurina“.