Aktualno Županija

Iz policije

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je šest kaznenih djela, jedan prekršaj narušavanje javnog reda i mira (Karlovac) i četiri prometne nesreće od kojih je jedna s teško ozlijeđenom osobom jedna s lako ozlijeđenom osobom i dvije s materijalnom štetom. Od navedenog izdvajamo slijedeće:

Krađa bicikla u Bariloviću
Jučer je u Policijskoj postaji Duga Resa zaprimljena prijava 41-godišnjakinje da joj je u razdoblju od 20. do 23. lipnja u Bariloviću iz garaže nepoznati počinitelj otuđio bicikl. Materijalna šteta je veća od tri tisuće kuna.

Iz teretnog vozila u Karlovcu otuđeno gorivo
U razdoblju od 20. do 23. lipnja u Karlovcu, gradska četvrt Banija nepoznati počinitelj je iz rezervoara teretnog vozila vlasništvo poduzeća iz Karlovca otuđio gorivo. Materijalna šteta je veća od tisuću kuna.

U Saborskom teško ozlijeđen biciklist
Jučer oko 18.00 sati na cesi D-42 u mjestu Blata, općina Saborsko dogodila se prometna nesreća. Biciklom je upravljao 63-godišnjak koji je dolaskom u blagi desni zavoj zbog neprilagođene brzine u kočenju izgubio nadzor nad biciklom te je pao desno van kolnika na travnatu površinu kojom prilikom je teško ozlijeđen. Vozaču bicikla izdan je obavezni prekršajni nalog, a također u svezi događaja slijedi izviješće nadležnom državnom odvjetništvu.