Aktualno Županija

Otuđen mobitel, torbica s dokumentima i nakitom, te novac

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je sedam kaznenih djela i četiri prometne nesreće od kojih je jedna s lako ozlijeđenim osobama i tri s materijalnom štetom.
Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava 51-godišnjaka da mu je 23. lipnja u poslijepodnevnim satima na kupalištu u Karlovcu nepoznati počinitelj otuđio novčanik u kojem se nalazio osobni dokument i dva mobitela. Materijalna šteta je više stotina kuna.

Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava 80-godišnjakinje da joj je 19. lipnja u prijepodnevnim satima u gradskoj četvrti Novi Centar u Karlovcu nepoznati počinitelj otuđio torbicu u kojoj su se nalazile bankovne kartice, osobni dokument, nakit i drugo. Materijalna šteta veća je od 29.000 kuna.

Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava 50-godišnjaka da mu je iz osobnog automobila bosansko-hercegovačkih registarskih oznaka u gradskoj četvrti Zvijezda u Karlovcu nepoznati počinitelj otuđio novac.