Aktualno Županija

Dugoreški “narodnjaci” nezadovoljni programom Dana grada – umjesto Gibonnija oni bi KUD-ove, te da u organizaciji pomognu sv. Petar i sv. Juraj!?

Hns duga resa

Dugoreški “narodnjaci” žele program u tradicijskom duhu uz pomoć svetaca.
Duga Resa slavi svoj Dan grada, a njezini građani nikad nisu imali raznovrsniji program proslave, kao niti bolje mjesto za njegovo održavanje – novi amfiteatar. No izgleda ni to nije dovoljno dugoreškim HNS-ovcima koji su na ovu temu čak održali i tematsku sjednicu svoje podružnice.

Nije u tradicijskom duhu?

– Ovogodišnja organizacija proslave Dana Grada od strane sadašnje vlasti je bolja nego što je to bila prošle godine, ali to nije dovoljno i ne možemo biti potpuno zadovoljni organizacijom na taj način, odaslali su svoju poruku medijima dugoreški “narodnjaci”.

Kako dodaju, manifestacija proslave Dana Grada je s obzirom na dugogodišnja održavanja postala tradicionalna, ali nije u tradicijskom duhu Grada Duge Rese.

– Organizacija treba biti s ciljem jačanja brenda Grada Duge Rese s primarnim ciljem promoviranja autohtonih proizvoda, lokalne tradicije, običaja i vrijednosti u angažmanu i sudjelovanje svih građanki i građana Duge Rese, njenih udruga, sportskih organizacija, a koje bi u konačnici bile i motiv dolaska gostiju u naš Grad, kažu HNS-ovci. (KAportal)

Posljednje objavljeno

Na području županije 40 novih slučajeva

OgPortal

Jučer šest požara na otvorenom prostoru

OgPortal

58-godišnjak u Ogulinu vozio pod utjecajem alkohola od 1,61 g/kg

OgPortal

Šest kaznenih djela i jedna prometna nesreća

OgPortal

Besana noć u palači, kraljica sazvala hitne sastanke: ‘Bacili su atomsku bombu na nas!‘

OgPortal

Karin: Nismo zadovoljni, ali broj oboljelih zadnjih dana ne raste

OgPortal