Socijalni problemi najviše tište Karlovčane koji traže pomoć gradonačelnika – u pet mjeseci razgovarao sa 133 građana

Sastanak s gradonačelnikom do početka lipnja zatražilo je 183 Karlovčana, a najčešći povod za razgovor, kako je to nedavno na sjednici Vijeća potvrdio Damir Mandić, su problemi različite socijalne tematike.

Na razgovor s dužnosnicima do prošlog mjeseca ih je primljeno 133, no, iako su im od ožujka na raspolaganju, uz one prijepodnevne, i poslijepodnevni termini petkom, za tom je mogućnšću posegnulo samo njih 24.

– S ciljem što kvalitetnijeg komuniciranja s građanima, gradonačelnik Damir Mandić sa zamjenicima Andrejom Navijalić i Ivanom Mrzljakom, prima građane petkom od 9 do 11 sati, a svaki drugi petak u mjesecu i u poslijepodnevnim satima od 16 do 18 sati, a sve u cilju što većeg razumijevanja svakodnevnih problema i potreba sugrađana i razvoja lokalne zajednice, odgovorili su nam iz Grada.

Svi oni koji žele razgovorati s dužnosnicima, bez obzira traže li rješenje za neki svoj problem ili imaju prijedlog za poboljšanje života u Karlovcu, termin mogu dogovoriti pozivom na broj telefona 628-100, e-mail [email protected] ili na porti Gradske uprave, Banjavčićeva 9. (kaportal.hr)

Facebook Comments