Aktualno OG sada Ogulin

U Latinu smrtno stradao 67-godišnjak, prelazeći prugu unatoč zabrani

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirana su tri kaznena djela, dva prekršaja narušavanja javnog reda i mira (Karlovac, Duga Resa) i šest prometnih nesreća od koji je jedna sa smrtno stradalom osobom, jedna s teško ozlijeđenom osobom, dvije s lako ozlijeđenim osobama i dvije s materijalnom štetom.

Kako je OGportal sinoć pisao, jučer u 17.07 sati na željezničko cestovnom prijelazu u mjestu Latin, općina Plaški, dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao 67-godišnjak. Naime, 67-godišnjak je lokalnom cestom gurao bicikl te prelazio željezničko cestovni prijelaz iako su bili uključeni uređaji za davanje svjetlosnih i zvučnih znakova na koje se nije zaustavio već je nastavio kretanje, a uslijed toga je na njega naletio putnički vlak. Nadležnom državnom odvjetništvu bit će proslijeđeno izvješće.

Jučer oko 14.30 sati u mjestu Gornji Cerovac na području Slunja četverociklom karlovačkih registarskih oznaka upravljala je 19-godišnja državljanka Slovačke koja se kretala nerazvrstanim makadamskim putem te brzinu kretanja nije prilagodila uvjetima i stanju na kolniku uslijed čega je izgubila nadzor nad upravljačem i sletjela van kolnika. Tom prilikom 19-godišnjakinja je teško ozlijeđena. Nadležnom državnom odvjetništvu bit će proslijeđeno izvješće.

Jučer je u Policijskoj postaji Duga Resa zaprimljena prijava 43-godišnjaka da mu je nepoznati počinitelj u noći s 3. na 4. srpnja iz stambene zgrade u Dugoj Resi otuđio bicikl. Materijalna šteta veća je od 1000 kuna.