Aktualno OG sada Ogulin

Zapušteno zemljište u Ribarićima – riješeno isti dan

OGportal je putem svoje Facebook stranice primio poruku i nekoliko fotografija  jedne naše čitateljice, koja nam se potužila na zapušteno zemljište u Ribarićima, koje je, kako kaže, u vlasništvu Grada Ogulina. Čitateljica kaže da je to zemljište 10 metara od kuća u mjesnom odboru Ribarići.
Puno zemljište abrozije, procvijetale trave , zmija i svakakvih životinja, a mještani udaljeni samo nekoliko metara od gradskog zemljišta bore se sa alergijama, a da ne spominjemo djecu” – kaže naša čitateljica. Nekoliko puta su se požalili u gradskoj upravi gdje su obećali riješiti problem, no za sada se to nije dogodilo, a trava je sve veća.

 

Nazvali smo Daniela Vukelju, zamjenika gradonačelnika i pitali ga o konkretnom slučaju. Rekao nam je da nisu proteklih dana stigli sve pokositi zbog kiše, ali da će to srediti. I stvarno, istu večer javila nam se naša čitateljica i izvijestila kako je sve sređeno i pokošeno, a stigle su nam i fotografije obavljenih radova. Nadamo se da ćemo i u buduće imati sličnih primjera za pohvalu.