Aktualno Županija

Prometna u Oštarijama

Jučer oko 11.40 sati na državnoj cesti u Oštarijama dogodila se prometna nesreća. Naime, osobnim automobilom mađarskih registarskih oznaka upravljao je 46-godišnji državljanin Mađarske koji je prilikom uključivanja na državnu cestu oduzeo prednost prolaska 45-godišnjem biciklistu. Tom prilikom 45-godišnjak je teško ozlijeđen, a protiv mađarskog državljanina nadležnom državnom odvjetništvu bit će proslijeđena kaznena prijava.

U Karlovcu teško ozlijeđen pješak
Jučer oko 2.20 sati u Senjskoj ulici, u Karlovcu, nepoznato vozilo kojim je upravljao nepoznati vozač udarilo je u maloljetnog pješaka koji je neoprezno stupio na kolnik. Tom prilikom pješak je teško ozlijeđen, a policija provodi kriminalističko istraživanje u cilju pronalaska vozača.

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je šest kaznenih djela, tri prekršaja narušavanja javnog reda i mira (Karlovac, Ogulin) i sedam prometnih nesreća od koji su tri s teško ozlijeđenom osobom, dvije s lako ozlijeđenim osobama i dvije s materijalnom štetom.