Aktualno Kolumne Županija

Karlovačka policija potpora vatrenima u finalu Svjetskog nogometnog prvenstva

Policijski službenici su jučer uz veliki broj navijača u Hrvatskoj i navijačku euforiju koja je vladala u povodu odigravanja finalne nogometne utakmice između Hrvatske i Francuske na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji, simboličnim oznakama na službenim vozilima dali podršku našoj reprezentaciji.
Uz redovne radne obaveze i iščekivanje rezultata nogometne utakmice, kojom je ispisana nogometna povijest Hrvatske, bez obzira što nisu bili uz male ekrane karlovački policajci htjeli su malim znakom pokazati da su uz naše vatrene i da su im potpora u svakom segmentu.
Kako bi sve proteklo sigurno za naše građane prilikom slavlja i navijanja prilikom praćenja nogometnog prvenstva policija je bila prisutna i pratila stanje sigurnosti kako ne bi došlo do narušavanja javnog reda i mira ili drugih oblika protupravnog ponašanja.
Ponosni smo na naše vatrene i upućujemo im čestitke na odličnom rezultatu i plasmanu na Svjetskom nogometnom prvenstvu gdje su pokazali svoj pobjednički karakter, veliko srce i igračko znanje te predstavili jednu malu zemlju kao velikog pobjednika, navode u Policijskoj upravi.