Aktualno OG sada Ogulin

U Karlovcu teško ozlijeđeni motociklisti, u Jasenku 56-godišnja vozačica

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirana su četiri kaznena djela, jedan prekršaj narušavanja javnog reda i mira (Karlovac) i sedam prometnih nesreća od kojih su četiri s teško ozlijeđenom osobom i tri s materijalnom štetom.
Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava 18-godišnjaka da mu je dana 28.7.2018. godine u popodnevnim satima iz haustora u Karlovcu, gradskoj četvrti Luščić otuđen bicikl. Materijalna šteta je veća od 2.000 kuna.

Jučer oko 17.15 sati na državnoj cesti D-1 u Karlovcu, naselju Cerovac Vukmanički, dogodila se prometna nesreća. 42-godišnjiak se osobnim vozilom zagrebačkih registracijskih oznaka kretao se prema Tušiloviću. Zbog nepropisnog pretjecanja oduzeo je prednost prolaska motociklu karlovačkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 31-godišnjak koji je udario u osobni automobil zagrebačkih registracijskih oznaka. Prilikom sudara vozač motocikla je teže ozlijeđen dok je 26-godišnja putnica na motociklu lakše ozlijeđena. Materijalna šteta je oko 15.000 kuna. Protiv vozača osobnog vozila nadležnom državnom odvjetništvu biti proslijeđena kaznena prijava

Jučer oko 23.00 sati na državnoj cesti D-1 u Krnjaku, dogodila se prometna nesreća. 54-godišnjiak se motociklom zagrebačkih registracijskih oznaka kretao prema Tušiloviću. Zbog neprilagođene brzine slijeće van kolnika i prednjim dijelom motocikla udara u lijevu bočnu stranu osobnog vozila zagrebačkih registracijskih oznaka koje je bilo parkirano na obilježenom parkiralištu. Prilikom sudara vozač motocikla je teže ozlijeđen dok je 33-godišnja vozačica i 32-godišnji suvozač iz osobnog vozila lakše ozlijeđeni. Materijalna šteta je oko 20.000 kuna. Protiv vozača motocikla slijedi prekršajni nalog, a nadležnom državnom odvjetništvu biti proslijeđena izvješće.

Jučer oko 16.00 sati na županijskoj cesti u mjestu Jasenak 56-godišnja vozačica upravljala je osobnim vozilom ogulinskih registracijskih oznaka i kretala se u smjeru Ogulina. Zbog neprilagođene brzine vozilom slijeće van kolnika i udara u drvo. Prilikom sudara vozačica je zadobila teže ozljede. Materijalna šteta je oko 10.000 kuna. Protiv vozačice slijedi prekršajni nalog, a nadležnom državnom odvjetništvu biti proslijeđena izvješće.

Jučer oko 14.00 sati u mjestu Broćanac, općina Rakovica na D-1 dogodila se prometna nesreća. 25- godišnjak je upravljao osobnim vozilom riječkih registracijskih oznaka i kretao se u smjeru juga. U jednom trenutku iz neutvrđenog razloga vozilom prelazi u suprotni kolnički trak i prednjom stranom vozila udara u prednji dio osobnog vozila njemačkih registracijskih oznaka kojim je 21-godišnji državljanin Njemačke. Prilikom sudara teže je ozlijeđena 24-godišnja putnica iz riječkog vozila, a lakše je ozlijeđen vozač istog vozila. Materijalna šteta je oko 60.000 kuna, a protiv 25-godišnjeg vozača nadležnom državnom odvjetništvu biti će proslijeđena kaznena prijava.