Aktualno Županija

Dvije osobe teško ozlijeđene

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je šest kaznenih djela, dva prekršaja narušavanja javnog reda i mira (Karlovac, Duga Resa) i šest prometnih nesreća od kojih je jedna s teško ozlijeđenim osobama, dvije s lako ozlijeđenom osobom i tri s materijalnom štetom.
U razdoblju od 31. srpnja do 1. kolovoza nepoznati počinitelj provalio je u garažu trgovačkog društva na području Draganića te otuđio samohodnu kosilicu u vrijednosti većoj od 9000 kuna.

Tijekom noći s 31. srpnja na 1. kolovoza nepoznati počinitelj provalio je u spremnike skutera karlovačkih registarskih oznaka koji su bili parkirani u gradskim četvrtima Luščić i Grabrik u Karlovcu te otuđio kacige. Ukupna materijalna šteta veća je od 2000 kuna.

Jučer oko 18.10 sati na državnoj cesti D-1 u mjestu Brebornica, općina Krnjak, dogodila se prometna nesreća u kojoj su dvije osobe teško ozlijeđene. Naime, osobnim automobilom splitskih registarskih oznaka upravljao je 26-godišnjak koji je zbog neprilagođene brzine u zavoju izgubio nadzor nad vozilom, sletio van kolnika i udario u zemljani obrov. Tom prilikom dva putnika u vozilu su teško ozlijeđena i dva lako. Protiv 26-godišnjeg vozača bit će proslijeđena kaznena prijava. Na tom dijelu državne ceste promet je bio u prekidu te se odvijao obilazno.