Aktualno Županija

Jelić kupuje novi auto – mora biti automatik s grijanim kožnim sjedalima, led – svjetlima koja prate zavoje i tamnim staklima

Toliko je Županija spremna izdvojiti za automobil, koji po specifikaciji iz javne nabave, treba imati pogon na sva četiri kotača, automatski mjenjač te snagu motora od 129 do 139 kW, zapremine od 1990 do 2090 ccm s emisijom CO2 do 160 g/km.

Jelić se posljednjih mjeseci, nakon što je Audi AG 3.O TDI Quattro iz 2006. u ožujku prodan tvrtki Halo Pizza iz Karlovca za 47.005 kuna, vozio u autu posuđenom od ŽUC-a, ali sada ga, pojašnjavaju u Županiji razloge za kupnju novog auta, treba vratiti.

 – Nakon što je Karlovačka županija prodala svoje službeno vozilo Audi A6, koje je koristio župan, na posudbi koristimo vozilo WV Passat, posuđen od Županijske uprave za ceste Karlovac, za potrebe župana i županijskih dužnosnika. Isto vozilo potrebno je vratiti ŽUC-u stoga je Karlovačka županija objavila otvoreni postupak javne nabave za nabavu novog službenog vozila za potrebe župana i županijskih dužnosnika. Vozilo koje se nabavlja spada u kategoriju M-1 (osobna vozila), a procijenjena vrijednost nabave je 199 tisuća kuna (bez PDV-a), objavila je Županija.

Rok za dostavu ponuda i njihovo javno otvaranje je 13. kolovoza u 10 sati, a kriterij za odabir ekonomski najpovoljnija.(KAportal)