Aktualno Sport

Otkrili financijske uvjete kojima namjeravaju namamiti kapetana Vatrenih

PEREZ BLOKIRAO TRANSFER MODRIĆA, ALI TALIJANI JEDNOSTAVNO NE ODUSTAJU Otkrili financijske uvjete kojima namjeravaju namamiti kapetana Vatrenih

Saga oko potencijalnog transfera Luke Modrića iz Real Madrida u milanski Inter se nastavlja.
Talijane, čini se, nije zaustavila niti izjava Realovog predsjednika Florentina Pereza koji je u četvrtak poručio da je ‘Kraljevski klub’ spreman odreći se Hrvata samo u slučaju uplate nestvarne odštete.

“Jedini način da Modrić napusti Real Madrid je da netko plati 750 milijuna eura”, poručio je Perez.

Međutim, talijanski novinar Gianluca Di Marzio tvrdi da bi Perez mogao promijeniti svoje stajalište oko Modrićevog odlaska jednom kada se sastane s kapetanom Vatrenih sljedećeg tjedna kada se vrati u Madrid. Tvrdi se da Modrić i Perez imaju verbalni dogovor prema kojem će predsjednik slavnog kluba Hrvatu dopustiti odlazak iz kluba ukoliko on izrazi želju da ode. A Gazzetta dello Sport tvrdi da će se dogoditi upravo to, da će Modrić od Pereza zatražiti da ga pusti pozivajući se na raniji međusobni gospodski dogovor.
Corriere della Sera pak tvrdi da su u Interu voljni Modriću ponuditi četverogodišnji ugovor do 2022. godine kojim bi zaradio potencijalnih 46 milijuna eura. To bi značilo da su u Interu voljni ponuditi godišnju plaću od 11.5 milijuna eura, što je otprilike 2.5 milijuna više nego li trenutno zarađuje u Realu.

I dalje je jako teško vjerovati da bi Modrić mogao napustiti Real ovog ljeta, posebice nakon transfera Cristiana Ronalda u Juventus. Kako bilo, medijska saga o njegovom potencijalnom transferu će se nastaviti…(jutarnji.hr)

https://www.youtube.com/watch?v=Ls1skdw7r3E