“Crno” policijsko izvješće

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je sedam kaznenih djela, jedan prekršaj narušavanja javnog reda i mira (Karlovac) i četiri prometne nesreće od kojih je jedna sa smrtno stradalom osobom, jedna s teško ozlijeđenom osobom, jedna s lakše ozlijeđenim osobama i jedna s materijalnom štetom.
U razdoblju od 4. do 7. kolovoza nepoznati počinitelj provalio je u vikend kuću na području Krnjaka, vlasništvo 59-godišnjaka te otuđio električnu bušilicu, razni ručni alat, DVD player, prehrambene artikle i drugo. Materijalna šteta veća je od 1000 kuna.

Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava 34-godišnjaka da mu je u poslijepodnevnim satima nepoznati počinitelj ispred zgrade u gradskoj četvrti Zvijezda u Karlovcu otuđio nezaključani bicikl. Materijalna šteta veća je od 3000 kuna.

Jučer u 10.20 sati na državnoj cesti D-1 u naselju Broćanac, općina Rakovica, dogodila se prometna nesreća. Osobnim automobilom zagrebačkih registarskih oznaka upravljao je 64-godišnjak koji se nije kretao sredinom obilježene prometne trake već je iz neutvrđenog razloga skrenuo van kolnika, izgubio nadzor nad upravljačem i prešao na suprotnu prometnu traku. Tom prilikom iz suprotnog smjera naišao je osobni automobil bosansko-hercegovačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 64-godišnji državljanin Kanade te udario u osobni automobil zagrebačkih registarskih oznaka. U prometnoj nesreći smrtno je stradao 64-godišnji vozač iz osobnog automobila zagrebačkih registarskih oznaka, a iz drugog osobnog automobila 58-godišnja putnica, državljanka Kanade teško je ozlijeđena, dok je 27-godišnja putnica, državljanka Bosne i Hercegovine, lakše ozlijeđena. Na mjestu događaja očevidom je rukovodio zamjenik općinske državne odvjetnice, a o ovom događaju, nadležnom državnom odvjetništvu, bit će proslijeđeno izvješće.

Jučer oko 12.30 sati kod mjesta Bosanci, općina Bosiljevo, dogodila se prometna nesreća. Motociklom karlovačkih registarskih oznaka upravljao je 26-godišnjak koji se nije kretao sredinom obilježene prometne trake, već je prešao na prometnu traku namijenjenu za promet vozila iz suprotnog smjera i zaštitnom kacigom udario u bočno ogledalo osobnog automobila riječkih registarskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljala 47-godišnjakinja. Tom prilikom vozač motocikla sletio je van kolnika i teško se ozlijedio te mu je izdan obavezni prekršajni nalog.

Facebook Comments