Aktualno OG sada Ogulin

Središte grada dobilo nove oglasne ploče

Uže središte grada bogatije je za dvije drvene oglasne ploče. Naime, u ulici B. Frankopana, u neposrednoj blizini semafora, postavljene su dvije oglasne ploče koje stoje na raspolaganju svim građanima, udrugama i javnim ustanovama za oglašavanje. Poseban dio na oglasnim pločama predviđen je i za postavljanje obavijesti o smrti koje su se svih ovih godina postavljale po drveću uz glavne prometnice užeg centra.

Kako doznajemo od zamjenika gradonačelnika Daniela Vukelje, oglasne ploče izradio je ogulinski stolarski obrt, a ukupna cijena investicije iznosi 4.400,00 kuna.
Čelni ljudi grada smatraju kako će ovaj potez doprinijeti očuvanju stabala u užem centru grada, a sve će svakako biti oku puno ugodnije, čišće i uređenije.
Daniel Vukelja napomenuo je kako svi zainteresirani građani svoje obavijesti, oglase i plakate mogu slobodno postavljati bez naknade.

Vjerujemo kako će naši sugrađani prepoznati ovu inicijativu, te da će uskoro pasti u zaborav navika postavljanja plakata i obavijesti po stablima koja krase naš grad.