Aktualno OG sada Ogulin

Ogulin dobio još jedan kozmetički salon -“Mediteran”

Da se mladi u našem gradu i susjednim općinama  sve više odlučuju pokrenuti vlastiti posao, govori još jedan slučaj. Naime, Barbara Žilić mlada je Oštarka koja je odlučila pokrenuti vlastiti posao, jer poslije trogodišnje škole nije pronašla zaposlenje. Otvorila je 01.kolovoza  Kozmetički salon Mediteran. U unajmljenom prostoru u ulici Vladimira Nazora 5 u Ogulinu, nudi usluge  masaže, depilacije voskom i egipatsku depilaciju šećernom pastom, te planira uvesti njegu lica i tijela, te noktiju, a i  šminkanje.

”Završila sam trogodišnju školu za kozmetičarku 2017. u Mješovito industrijsko-obrtničkoj školi Karlovac. Odmah nakon završetka školovanja sam se prijavila na Hrvatski zavod za zapošljavanje i 6 mjeseci sam bila u potrazi za zapošljavanjem u struci no bezuspješno, pa sam sam u siječnju 2018. odlučila pokrenuti vlastiti kozmetički salon pomoću poticaja ‘potpore male vrijednost u svrhu samozapošljavanja’. Cijeli taj proces trajao je sve do srpnja 2018. godine kada sam dobila pozitivan odgovor. U kozmetičkom salonu koji sam otvorila uz usluge masaže i depilacije koje sada trenutno nudim planiram uvesti u ponudi i druge tretmane kao što su njega lica, njega tijela, body wrapping, ugradnju noktiju, te šminkanje”-kaže ova mlada poduzetnica i dodaje:

“Masaža je zasigurno jedan od najstarijih i najjednostavnijih oblika terapije. Osnovni cilj masaže je potaknuti procese samoizlječenja u tijelu. Relaksira, potiče opuštanje od stresa i napetosti, pospješuje cirkulaciju, smanjuje bol i povećava elastičnost tkiva i tonus mišića. Masaža se izvodi u ugodnom ambijentu uz zvukove lagane i smirujuće glazbe”.

“Mediteran” radi ponedjeljkom, srijedom i petkom od  9 do 15, a utorkom i četvrtkom od 13 do 19 sati.

Više o svemu pogledajte na Stranica salona na facebooku : Kozmetički salon Mediteran