Sletio izvan kolnika i udario u stablo

Slijetanje vozila
Jutros u 01,10 sati u Ozlju, Vrhovac, dogodila se prometna nesreća. Osobnim vozilom karlovačkih registarskih oznaka upravljao je 22-godišnjak koji se kretao lokalnom cestom kroz naselje Vrhovac. Ulaskom u lijevi zavoj zbog neprilagođene brzine i mokrog kolnika, gubi nadzor nad vozilom, slijeće ulijevo van kolnika i udara u žičanu ogradu a potom u stablo. Tom prilikom 22-godišnji vozač zadobio jete teške ozljede opasne po život. Slijedi izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Provaljeno u vikend kuću
U razdoblju od 23 do 24. kolovoza u Karlovcu, Donja Trebinja izvršena je provala u vikend kuću 35-godišnjaka od kuda su otuđene stolice, baterijske svjetiljke čaše, više komada tegli meda te žestoko piće. Materijalna šteta je veća od 3000 kuna.

Prometna nesreća s teško ozlijeđenom osobom
Jučer u 6.40 sati na autocesti A-1 na 25 kilometru u smjeru juga, dogodila se prometna nesreća. Osobnim automobilom njemačkih registarskih oznaka upravljao je 48-godišnji državljanin njemačke i kretao se autocestom A-1 u smjeru juga te se vozilom nije kretao sredinom obilježene prometne trake već je skrenuo u desno van kolnika gdje je udario u zaštitnu metalnu ogradu od koje se odbija i udara u zemljani nasip. Tom prilikom 44-godišnja putnica je teško ozlijeđena a 12-godišnje i 9-godišnje dijete su lako ozlijeđeni. Protiv 48-godišnjaka slijedi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirana su dva kaznena djela, jedan prekršaj narušavanja javnog reda i mira (Duga Resa) i pet prometnih nesreća od kojih su dvije s teško ozlijeđenom osobom jedna s lako ozlijeđenim osobama i dvije s materijalnom štetom. (foto:ilustracija)

Facebook Comments