Aktualno OG sada Ogulin

Dogovorena rekonstrukcija vodovoda u Musulinskom Potoku

U utorak 28.8.2018. g. u zgradi područne škole u Potoku Musulinskom je održan sastanak mjesnog odbora Potok Musulinski sa predstavnicima grada Ogulina i Karlovačke županije, stoji u priopćenju SDSS-a. Uz predsjednika MO Potok Musulinski Manu Musulina sastanku su prisustvovali dožupan Mirko Martinović, gradonačelnik Dalibor Domitrović, zamjenik gradonačelnika Neven Ivošević, predstavnici Vodovoda i kanalizacije Zdravko Paušić i Dražen Gerovac, predsjednici susjednih mjesnih odbora Jasenak i Drežnica, Nenad Vukadinović i Đorđe Tomić te ostali članovi mjesnog odbora Potok Musulinski kao i drugi zainteresirani stanovnici ovog mjesta.

Tema sastanka bili su problemi u funkcioniranju i životu u mjesnom odboru Potok Musulinski kao i u susjednim mjesnim odborima. U suradnji sa gradom Ogulinom i tvrtkom Vodovod i kanalizacija d.o.o. dogovorena je rekonstrukcija vodovoda u naselju Potok Musulinski od vodospreme do slavine pokraj područne škole jer zbog dotrajalih cijevi vodovod ima velike gubitke. Također je ukazano na problem odvoza smeća sa groblja gdje je odvezen kontejner pred nekoliko mjeseci te nikada nije vraćen. Obzirom da se na groblju radi o većim količinama smeća kanta nije dostatna za odlaganje. Isti problem nevraćenog kontejnera je i na groblju u Jasenku prema riječima predsjednika mjesnog odbora Jasenak Nenada Vukadinovića. Također je Vukadinović ukazao na problem odvoza smeća iz Jasenka gdje je samo dio kućanstava dobio posude za odlaganje otpada. Gradonačelnik Domitrović je obećao da će problem kontejnera riješiti u narednim danima. Mane Musulin istaknuo je problem mrtvačnice koja ne postoji u ovom mjesnom odboru, na što je gradonačelnik obećao da će se problem rješavati odmah po završetku mrtvačnica u Drežnici i Jasenku, koje su u fazi rješavanja dokumentacije, ponajprije zalaganjem SDSS-a o čemu smo već pisali. Dožupan Martinović obećao je obavijestiti Županijsku upravu za ceste o nekoliko udarnih rupa koje bi trebalo sanirati te se nada brzoj reakciji i saniranju oštećenja.

Sastanak je završen u pozitivnoj atmosferi u nadi mještana Potoka Musulinskog da će bar dio problema njihovog mjesta biti riješen u narednom periodu.