Aktualno Županija

“Dani piva” poprimaju razmjere očaja – organizatori snizili cijenu piva sa 17 na 9 kuna, ali ima kvaka koja se mnogima neće svidjeti

Izvršni organizator Dana piva tvrtka Fest d.o.o. odlučila je korigirati cijena piva, a javnost su o tome izvijestili preko mrežne stranice “Dana piva“. Kažu da su slušajući komentare odlučili cijenu piva, koja je do sada bila 17 kuna, prilagoditi svima. Je li razlog tome glasno negodovanje posjetitelja ili rekordno mala prodaja piva teško je reći, no kako bilo, ovo je samo još jedan dokaz koliko organizator luta u svojim koncepcijama, iako je ovo već peta godina koliko se bave ovom karlovačkom manifestacijom duge, ali kompromitirane tradicije.
tradicije.

– Slušajući vaše komentare, odlučili smo cijenu piva prilagoditi svima! Podsjećamo da su svi naši glazbeni programi BESPLATNI i kako smo jedan od rijetkih festivala u Hrvatskoj gdje se ne plaća ulaz. Za vas ćemo spustiti i cijenu piva na 9kn tijekom poslijepodneva! Kao koncesionar manifestacije zadnjih 5 godine, i ove godine želimo da se s nama dobro zabavite i uživate u BESPLATNIM koncertima – poručuju iz Festa.

No, ipak ima kvaka, cijena od 9 kuna vrijedi samo od 18 do 19 sati i to na poziciji ispred glavne pozornice. Evo kako izgleda novi cjenik:

Cijene piva od danas *na poziciji ispred Glavne pozornice* bit će sljedeće:

Od 18 do 19 h – 9,00kn
Od 19 do 20 h – 11,00kn
Od 20 do 21 h – 13,00 kn
Od 21 do 22 h – 15,00 kn
Od 22 sata do zavrsetka – 17,00 kn.
Ovakav razvoj situacije, čini se, ipak nije sjeo većini, te su se komentatori svejedno okomili na organizatore. Evo nekih od mišljenja izraženih na Facebooku:

– Baš ste koma.

– Očaj živi, seoski vašar…

– Dođes do 19:00 nakupujes piva za cijelu noc ii uzivas a da ne bankrotiiras hahaha

– 5 kuna cijeli dan

– Da imate konstantno cijenu od 9 kuna više bi piva prodali i došli bi na isto čak i više

– Vi iz Fest-a ste od dana piva napravili svoju privatnu prčiju i vašar. To svaki pravi Karlovčan kaže, a samo su seljaci zadovoljni. Pa sad neka netko argumentira da nije tako.

– I ta laksativna voda koju nazivate pivom ne vrijedi ni 5 kuna.

– Sramota.

(kaportal.hr)