Aktualno Sport

Nogometni vikend: Slunjani umjesto nogometa vrijeme provode na svadbama, Ilovac i Karlovac deklasirani

Odigrane su utakmice drugog kola u 1. i 2. županijskoj nogometnoj ligi – nažalost, opet ne sve, jer je u obje konkurencije, baš kao i u prvom kolu, odgođen po jedan susret. Bizarne razmjere polako poprima situacija s NK Slunjem, koji još uvijek nije odigrao prvu utakmicu u sezoni, a koliko saznajemo obje su odgodili zbog – svadbe. No, tu nije ni kraj priče, jer u srijedu je na rasporedu treće kolo koje će Slunjani valjda odigrati, ali već sljedećeg vikenda opet idu na svadbu pa tako u četiri kola neće odigrati čak tri utakmice.

U susretima 1. ŽNL najveće iznenađenje je pravi potop prošlosezonskog uvjerljivog prvaka Ilovca na svom terenu u susretu sa Zrinskim iz Ozlja. Visoke pobjede zabilježili su i Ogulin te Croatia 78, a golijadu su, ali obostranu, vidjeli i gledatelji u Draganiću. Ljestvicu, jedini s maksimalnim učinkom, predvodi Ogulin.

Rezultati: Ilovac – Zrinski Ozalj 0:4, Ogulin – Korana 7:1, Croatia 78 – Vojnić 95 8:0, Draganić – Dobra (SP) 3:4, Slunj – Duga Resa 1929 odgođeno.

Kod drugoligaša nakon dva kola na vrhu su se s po dvije pobjede izdvojili Vatrogasac i Frankopan. Ni drugoligaši nisu bili imuni na odgode pa nije odigran susret u Vojniću.

Rezultati: Vatrogasac – Kupa 7:1, Mladost (R) – Frankopan 0:1, Šišljavić – Krnjak Barilović 1:4, Mladost (ZO) – Cetingrad 2:2, VOŠK – Oštarije 0:0, Dobra (N) – Vrlovka 4:4, Petrova gora – Mrežnica odgođeno.
Nogometaši Karlovca 1919 u drugom kolu 4. NL Središte doživjeli su pravu katastrofu na gostovanju kod Gaja – poraženi su s čak 5:0. Iako znatno oslabljena u odnosu na prošlu sezonu, momčad Karlovca 1919 odigrala je dvije vrlo solidne utakmice na otvaranju sezone – prvo su tek grubom sudačkom pogreškom ostali bez pobjede protiv Tondacha, a onda i u kupu odigrali vrlo dobru utakmicu protiv Marsonije, no ovaj rezultat ukazao je na to da će sezona biti duga i teška. (kaportal.hr)(foto:ilustracija)