Aktualno Županija

Teško ozlijeđen motociklist

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je sedam kaznenih djela, tri prekršaja narušavanja javnog reda i mira (Karlovac, Duga Resa) i pet prometnih nesreće od kojih je jedna s teško ozlijeđenom osobom, jedna s lako ozlijeđenim osobama i tri s materijalnom štetom.

Noću s 12. na 13. rujna nepoznati počinitelj provalio je u trgovinu u Kamanju i otuđio cigarete u vrijednosti većoj od 8000 kuna.

Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava 57-godišnjakinje da joj je nepoznati počinitelj u trgovačkom centru u gradskoj četvrti Novi Centar u Karlovcu iz kolica za kupovinu otuđio torbicu s dokumentima, mobitelom i novcem. Materijalna šteta je više tisuća kuna.

Jučer u 14.20 sati na županijskoj cesti u mjestu Orišje, općina Bosiljevo, dogodila se prometna nesreća. Motociklom austrijskih registarskih oznaka upravljao je 50-godišnjak koji je u nepreglednom zavoju uslijed neprilagođene brzine izgubio kontrolu nad motociklom, sletio van kolnika i udario u stablo. Tom prilikom motociklist je teško ozlijeđen. Vozaču će biti uručen obavezni prekršajni nalog.