Aktualno Županija

Bivša direktorica Čistoće Josipa Škrtić Pucarević (HDZ) nova gradska pročelnica za provedbu dokumenata prostornog uređenja

Baš kao što je KAportal prošli tjedan najavio, bivša direktorica Čistoće Josipa Škrtić Pucarević (HDZ) postala je pročelnica Upravnog odjela za poslove provedbe dokumenata prostornog uređenja.

Ništa neočekivano jer se o njenom imenovaju za pročelnicu nagađalo još od kolovoza kada je natječaj za to radno mjesto u Gradu Karlovcu raspisan, a dalo se to naslutiti i nakon srpanjske najave gradonačelnika Damira Mandića o smjeni troje gradskih direktora koje bi volio vidjeti u Gradskoj upravi.

Prva od njih – a ako, sad već gotovo vidoviti karlovački kuloari i ovaj put budu u pravu – i posljednja koja će tamo doći, Škrtić Pucarević imenovana je za pročelnicu jučer. Diplomirana pravnica po zanimanju, podsjetimo, na mjestu direktorice Čistoće bila je nepunu godinu dana, odakle je došla iz Komunalnog Duga Resa. Tamo je, nakon višegodišnjeg posla pravnice, onaj direktorski obavljala od 2016. do 2017. Te, 2017., je bila kandidatkinja HDZ-a za Županijsku skupštinu. (kaportal.hr)