Aktualno OG sada Ogulin

Stjepan Turković o projektu rekonstrukcije Molinarijevog mosta

U kakvom su stanju prometnice na širem ogulinskom području , kojima upravlja Županijska uprava za ceste, došao se osobno uvjeriti direktor ove ustanove Stjepan Turković. Teren je obišao u pratnji saborskog zastupnika Tomislava Lipošćaka i suradnika za održavanje i zaštitu cesta ŽUC-a Tihomira Katića.
Od direktora smo doznali kako su prvenstveno obišli područje Drežnice, točnije naselje Tomići na čijem području uskoro kreće asfaltiranje oko 200 metara novog tepiha, a doznali smo kako su tijekom proteklog tjedna okončani radovi na prometnici u Puškarićima. Ovom prigodom direktor Stjepan Turković osvrnuo se i na brojne upite koji su se pojavili proteklih tjedana u javnosti, a vezani su uz projekt rekonstrukcije Molinarijevog mosta i navodnog isteka građevinske dozvole za ovaj projekt. O svemu je rekao:

 

 

Saborski zastupnik Tomislav Lipošćak rekao je kako je gotovo na tjednoj bazi u telefonskom kontaktu sa direktorom Turrkovićem, uputivši njemu i svim zaposlenicima riječi zahvale za dosadašnju suradnju.