Aktualno OG sada Ogulin

Besplatna Leadership Akademija za mlade

Pučko otvoreno učilište i Savjet mladih grada Ogulina organiziraju akademiju, kako bi svi zainteresirani kroz kratak tečaj upoznali  osnove verbalne i neverbalne komunikacije, javni nastup, kako biti lider i istaknuti se u timu. Također, ukazat će na prilike koje  se nude u  lokalnoj zajednici i probati mlade pokrenuti da i oni  sudjeluju u pozitivnim promjenama u svojoj sredini.

Akademija je besplatna za sve polaznike. Broj polaznika je ograničen na 30 sudionika, a svaki sudionik mora se pravovremeno prijaviti.

Predavanje je predviđeno za učenike završnih razreda srednje škole i studente.

Tečaj se provodi subotom u tri modula (tri subote), svaki modul u trajanju od 4 sata kroz predavanja i vježbe

1. Modul: Aktivno građanstvo
subota, 10.studenog, 16:00 – 20:00 sati
Predavač: Lucija Kundid

Predavanjem o aktivnom građanstvu želi se mlade upoznati o prilikama za njih u njihovoj lokalnoj zajednici i šire, odgovornosti koju kao mladi nose u društvu i osvijestiti da i oni mogu biti nositelji pozitivnih promjena u društvu.

2. Modul: Psihologija leadershipa i timski rad
subota, 17. studenog, 16:00 – 20:00 sati
Predavač: Dorotea Božić

Na predavanju o psihologiji leadershipa i timskog rada polaznici će saznati o teorijama i stilovima vodstva, različitim ulogama u timu te svrhu istih uloga. Pri tome će kroz interaktivno predavanje i radionicu imati priliku sastaviti vlastiti plan vodstva te dublje promisliti o tome što znači biti lider u današnjem svijetu kroz konkretne primjere.

3. Modul: Prezentacijske vještine i komunikacija
subota, 24. studenog, 16:00 – 20:00 sati
Predavač: Jelena Gazivoda

Na predavanju o prezentacijskim vještinama I komunikaciji polaznici će imati prilike naučiti o važnosti komunikacije, kako prezentirati projekte I ideje na najbolji mogući način, važnost asertivne I neverbalne komunikacije, te kako komunicirati u medijima.

Održavati  će se 10. 17. i 24. studenog, od 16 sati, u Pučkom otvorenom učilištu.
Prijave se primaju na email: [email protected], inbox Facebook stranice, ili na broj telefona 095 – 381 9999.