Promo članak

Aronija Trivanović – Verbanac vas nagrađuje u našoj nagradnoj igri

Doba je godine kada našem organizmu treba dodatan poticaj za jačanje imuniteta, a upravo je aronija poznata po visokom udjelu antioksidansa te vitamina C i E, pa tako djeluje antivirusno, antibakterijski i protuupalno. Bogata je, između ostalog, antioksidansom antocijanom koji jača imunitet, smanjuje rizik od raka i usporava starenje.

Kao i svake godine, u ovo predblagdansko vrijeme, Aronija Trivanović – Verbanac nudi blagdansko sniženje svojih proizvoda. Tako od 15. prosinca do 15. siječnja 2019. godine imate priliku kupiti matični sok, čaj i prah od aronije po promotivnim cijenama koje možete pronaći na Facebook stranici Aronija Trivanović – Verbanac na kojoj ujedno možete pronaći i dobiti više informacija o aroniji i ovom ogulinskom OPG-u.

Igrajmo se
Povodom nadolazećih blagdana, Aronija Trivanović – Verbanac, u suradnji s OGportalom, nagrađuje sretnog dobitnika vrijednim i zdravim poklon paketom u kojem se nalazi 1l matičnog soka, 1 pakiranje čaja i 1 pakiranje praha od aronije, kao i limenka za pohranu čaja.

Sve što morate napraviti je da na Facebook stranici OGportala, dakle na FACEBOOKU u komentar ispod objave o nagradnoj igri Aronije Trivanović – Verbanac, samo napišete ”Hoću aronija poklon paket! “. Svatko može napisati samo jedan komentar. U 16 sati, slučajnim odabirom jednog komentara, bit će izabran/na dobitnik/dobitnica. Sretno svima!