Aktualno OG sada Ogulin

Natalia Zielinska-dopredsjednica Uduge profesionalaca za fondove EU

Prošli tjedan odlukom skupštine Natalia Zielinska postala je dopredsjednica HUP – Udruge profesionalaca za fondove EU. Cilj udruge je povezivati najbolje stručnjake koji kroz razmjenu informacija i iskustava sa terena imaju realan doprinos formuliranju novi pravila dodijele i provedbe EU projektata. Članovi udruge su istaknuti konzultanti i vodeće konzultantske kuće.

Pored firmi iz Zagreba,Splita, Varaždina, po prvi put na ovakvoj poziciji našla se naša sugrađanka  koja svoje poslovanje vodi iz Ogulina, grada koji je do sada bio  izostavljen po pitanju dostupnosti informacija i zastupljenosti svojih razvojnih potreba, poput većine malih gradova  u Hrvatskoj.

“Moja priča je počela u Ogulinu i tu priču iz tog mjesta nastavljam, svakim danom boreći se da se čuje glas malih poduzetnika, obiteljskih firmi, malih obrta, koji imaju veliki doprinos Hrvatskom gospodarstvu, no čijih interes nije dovoljno naglašen. Svaki moj uspjeh je uspjeh nas svih koji smo se odlučili o(p)stati tu gdje jesmo i svojim radom mijenjati naša mala mjesta na bolja mjesta dijeleći znanje, entuzijazam i energiju. Kroz svoje djelovanje u Udruzi, nastavljam zastupati interes malih poduzetnika , gradova i obrtnika, malih i velikih upornih entuzijasta. Koristim i priliku da pozovem sve moje dosadašnje, ali buduće klijente, da mi se kao i do sada obrate sa svojim potrebama, pitanjima ili teškoćama, kako bih mogla budući sustav EU fondova u Hrvatskoj prilagoditi svima nama”-poručuje Natalia Zielinska.