Aktualno Promo članak

Uvijek s vama – IN FOTO VIDEO & DIZAJN

Stvaramo priče
Priče postoje da bi se ispričale…
… a mi kroz fotografiju stvaramo priče, bilježimo emocije, ne dozvoljavamo da planu u trenutku i da se iz njih ne stvori uspomena. Volimo vjenčanja u prirodi, bez obzira na godišnja doba. Ona su manje bitna, najvažnije je pokazati emocije, iskrene emocije, osmijeh i malo topline u odnosu.
Vjerujte nam, takve će kasnije biti i Vaše fotografije – tople, posebne i uvijek ćete im se vraćati, kao što se i ptice vraćaju toplim krajevima.

Zato znamo da smo odabrali pravi životni put i cilj: vjenčanu fotografiju i video. Naš stil je moderan, čist i prepoznatljiv, sa dozom elegancije, spontanosti i retro štiha. Inspiraciju za fotografiju crpimo u prirodi,trenutku i emociji.

Vjenčanje je važan događaj i dovoljan je samo jedan klik da se pretvori u najljepšu foto emociju.

Biti Vaš fotograf i snimatelj, znači preuzeti veliku odgovornost za taj događaj. Kako bismo Vam poslali najbolju ponudu, navedite posebne želje, Vaš okvirni budžet, očekivanja. Bit će nam drago prilagoditi se, jer uvijek pridajemo pažnju detaljima i Vašim potrebama.

Otvoreni smo za sve vrste suradnji sa firmama, javnim ustanovama, portalima, kreativnim agencijama i za sve ostale koji svoje reference žele upotpuniti kvalitetnim fotografijama i spotovima. Do sada smo ostvarili suradnju sa mnogo renomiranih firmi i agencija koje su svoje poslovanje obogatili zanimljivim fotografijama radnih procesa i poslovnih portreta.

Predlažemo sastanak, jer naš favorit je ipak razgovor uz kavu ili telefonom.

Zatražite brošuru sa cijenama, naručite kreativne pozivnice, nazovite, pitajte, predložite nešto neobično!

Odabir booka, odraz je Vašeg stila, budite posebni!

IN VIDEO&DIZAJN web stranica

Kontakt mail               [email protected]