Ogulin i Hrvatska po 1. put domaćini Europe Winter Cupa U12

Po prvi put u povijesti Hrvatska će biti domaćin Europe Winter Cupa U12. Posebna čast pripala je našem TK Ogulin koji je organizator natjecanja Zone A. Europe Winter Cup odigravati će se u ogulinskoj teniskoj dvorani od 25. do 27. siječnja 2019. godine.

Na Europe Winter Cup U12 prijavile su se ukupno 33 reprezentacije, a kvalifikacijska skupina, koja će se okupiti u Ogulinu, sastoji se od osam reprezentacija:

  1. Hrvatska
  2. Švicarska
  3. Italija
  4. Moldavija
  5. Srbija
  6. Slovačka
  7. Poljska
  8. Slovenija.

Važno je napomenuti da će za našu reprezentaciju iz Hrvatske nastupiti mladi Ogulinac  11-ogodišnji  Anton Stipetić. 

Ove reprezenatcije u Ogulinu će se okupiti 24. siječnja kada će se u večernjim satima odraditi sastanak tijekom kojeg će se izvršiti ždrijebanje grupa. Reprezentacije koje osvoje 1. i 2. mjesto ostvarit će pravo na plasman u završni turnir koji će se održati u Češkoj.

Inače, preostalih 25 reprezentacija podijeljene su u još tri kvalifikacijske skupine, a mečevi će se odigravati u Češkoj, Latviji i Danskoj.

Pokrovitelji ove smotre vrhunskog tenisa za dječake do 12 godina su Hrvatski teniski savez, Grad Ogulin i Karlovačka županija, rekao nam je tajnik Sportske zajednice grada Ogulina Mario Pavić.

Facebook Comments