Aktualno OG sada Ogulin

Poziv udrugama da dostave izvješća

Iz gradske uprave upućuju poziv udrugama i drugim neprofitnim organizacijama koje su u protekloj godini ostvarile pravo na financijsku potporu Grada Ogulina temeljem raspisanih javnih poziva, te sklopljenih ugovora o financijskoj potpori programu/projektu udruge iz sredstava Proračuna Grada Ogulina za 2018. godinu da dostave Gradu Ogulinu, kao davatelju financijskih sredstava, opisni i financijski izvještaj provedbe programa/projekta u 2018. godini.
Izvještaj se dostavlja na propisanim obrascima koji su bili sastavni dio natječajne dokumentacije,  najkasnije do 28. veljače 2019. godine.

Iz gradske uprave, također, pozivaju sve udruge i druge neprofitne organizacije koje su u 2018. godini ostvarili pravo na proračunska sredstva Grada temeljem sklopljenih ugovora ili drugih dokumenta, da do 28. veljače 2019. godine, Gradu Ogulinu, pored propisanih obrazaca, dostave i ispunjen obrazac o potrošnji proračunskih sredstava (PROR-POT), a temeljem članka 15. Pravilnika o izvještavanju u neprofitnom računovodstvu i Registru neprofitnih organizacija („Narodne novine“ br. 31/15, 67/17 i 115/18).

Obrazac o potrošnji proračunskih sredstava (PROR-POT) objavljen je na internetskoj stranici Ministarstva financija. Svu potrebnu dokumentaciju možete pronaći ovdje.