Aktualno OG sada Ogulin

Marina Kolaković: “Dolazim u najboljoj namjeri i sa puno razumijevanja”

Danas je u gradskoj upravi  povjerenica Vlade RH za poslove Gradskog vijeća Grada Ogulina Marina Kolaković održala sastanak sa ravnateljima gradski tvrtki i ustanova. Sastanku su, uz gradonačelnika Dalibora Domitrovića nazočili i njegovi  zamjenici  Ivana Salopek Šumonja, Daniel Vukelja i Neven  Ivošević, pročelnici i voditelji pojedinih odjela, te korisnici sredstava proračuna grada Ogulina.

Sastanak je protekao u vrlo ugodnoj atmosferi. Povjerenica Marina Kolaković na samom je početku  istaknula kako dolazi sa puno razumijevanja i u najboljoj namjeri, sa željom da se projekti nastave i da neće dozvoliti da se nanese šteta gradu.
Podsjetila je da je  donijela odluku o financiranju nužnih rashoda u visini od 9,2 milijuna kuna. Ova odluka stupila je na snagu 1. veljače i trebala bi trajati do 31. ožujka. Riječ je o iznosu koji je maksimalan i koji je sačinjen na temelju prošlogodišnjih rashoda u prvom kvartalu.

Istaknula je kako je upoznata sa projektima, kao što su Susret s rijekom, izgradnja novog vrtića, ulaganja u Poduzetničku zonu,  izgradnja reciklažnog dvorišta, te mnoge druge, za koje vjeruje da neće biti dovedeni u pitanje.
Vjeruje da će se, nakon što Vlada donese odluku o raspisivanju izbora, proračun donijeti u svibnju ove godine.

Po završetku sastanka Marina Kolaković dala je izjavu za medije:

 

Je li zadovoljan sastankom, rekao nam je i gradonačelnik Dalibor Domitrović: