Aktualno OG sada Ogulin

Vodstvo preuzele dvije Maje!

Sinoć je u Josipdolu održati izborna Skupština ogulinskog Društva za sportsku rekreaciju. Osim što je izabrano novo vodstvo,  podneseno je i izvješće o radu Društva u razdoblju od 2015. -2018. godine, a donijet je i plan i program rada, te plan prihoda i rashoda za tekuću godinu.

Skupštini je nazočilo stotinjak članica, a svojim dolaskom uveličali su je predsjednik i tajnik Sportske zajednice grada Ogulina Željko Tonković i Mario Pavić. Atmosfera je bila odlična, sve su odluke doneseno jednoglasno, a dosadašnje je vodstvo srdačnim pljeskom nagrađeno za njihov dosadašnji rad.

Na izborima je odlučeno da nova predsjednica bude Maja Magdić Pešut, potpredsjednica Maja Stošić, a tajnica Dijana Brozović. Uz njih tri, u Izvršnom odboru još će biti Dinka Tonković, Boško Salopek, Valentina Blašković i Biljana Višnić.

Iako su se mislile “riješiti” svih funkcija, dosadašnja predsjednica Bosiljka Dolušić, potpredsjednica Ljiljana Šušnjar i tajnica Đurđa Boban, izabrane su u Nadzorni odbor.

Nakon završetka radnog dijela skupštine,održano je većtradicionalno druženje uz večeru i živu glazbu. Za to se pobrinula Kristina sa svojim kolegama, Dankom i Dankom!