Aktualno OG sada Ogulin

S vama kroz svaki dan- već pune dvije godine!

Ako niste znali, ili ako ste zaboravili, na jučerašnji je dan pred dvije godine s radom počeo OGportal.  Naš 2. rođendan OGportala nije bio slavljenički, ali su nam došli čestitati oni najbliži suradnici, koji su, uostalom,  i svakog dana s nama.
U spomenutom razdoblju, u ovih dvije godine,  objavili smo preko 12 tisuća članaka, oko 40 tisuća fotografija, te više od 400 video zapisa koji su pregledani na youtube-u  oko 450 tisuća puta! Dnevno, na portalu, bilježimo preko 13 tisuća pregleda. Popularni smo i na Facebooku gdje nas prati više od 5 tisuća  ljudi.
Naš trud prepoznali su i članovi Vijeća za elektroničke medije, koji su nam iz sredstava Fonda za poticanje pluralizma osigurali 130 tisuća kuna, što nam je bilo vrlo značajno. Surađivali smo i sa drugim portalima, ustanovama, institucijama, udrugama i mnogim drugim predstavnicima političkog i društvenog života, te se nadamo da će ta suradnja biti nastavljena i u idućem periodu. Našim poslovnim partnerima zahvaljujemo na ukazanom povjerenju i uspješnoj suradnji. Posebno zahvaljujemo našim suradnicima, koji su nam u ove dvije godine ili volonterski ili za “neku siću” pomagali u pripremi članaka ili kao tehnička pomoć.Hvala vama, našim čitateljima koji nas gledate i pratite, ne samo u Hrvatskoj, već i u mnogim zemljama svijeta.