Aktualno Promo članak

„Važnost prodaje u poslovanju“ – Dvodnevne edukacije u Ogulinu i Karlovcu

U sklopu IV. ciklusa besplatnih edukacija projekta Akademija poduzetništva Ogulin održati će se dvodnevne edukacije u Ogulinu i Karlovcu na temu „Važnost prodaje u poslovanju“.
Pod vodstvom Vedrana Sorića, MBA održati će se dvodnevni prodajni trening na temu „Prodaja je srce i duša businessa“. Polaznicima edukacija će se pridružiti i gost iznenađenja Davor Bilman koji će predstaviti svoju novu knjigu „Nosi mi se moja boja“.

Vrhunski predavači
Vedran Sorić jedan je od najboljih hrvatskih predavača i stručnjaka za teme prodaje, upravljanja prodajom, razvoj tržišta, razvoj timova, upravljanje vremenom, upravljanje prodajnim timovima. Kao zaposlenik globalne korporacije učvrstio je svoj status dinamične osobe usmjerene na rezultate, snažnog nastupa i širokog smisla za organizaciju.
Davro Bilman vlasnik je tvrtke FAKTOR B, gdje radi kao trener na području prodaje, vođenja i osobnog rasta i razvoja. Radio je kao prodavač, prodajni savjetnik i voditelj prodaje u auto industriji. Javnosti je predstavio metodu “Skener osobnosti by Davor Bilman” – brzu i jednostavnu vještinu prepoznavanja nečije osobnosti na osnovi načina na koji se odijeva, izgleda i govori.

Mjesto i vrijeme održavanja edukacija

Dvodnevni prodajni treninzi na temu „Prodaja je srce i duša businessa“ i predstavljanje nove knjige Davora Bilmana održati će se:
U Ogulinu:

21. i 22.02. u Pučkom otvorenom učilištu Ogulin s početkom u 16:00h
Gost iznenađenja – Davor Bilman:
22.02. u Pučkom otvorenom učilištu Ogulin od 16.00h

 

U Karlovcu:

28.2. i 01.03. u Knjižnici za mlade (Ulica Ivana Banjavčića 8) s početkom u 16:00h
Gost iznenađenja – Davor Bilman:
28.02. u Knjižnici za mlade od 18:00h

O Akademiji poduzetništva Ogulin
Poduzeće PL Europa – vlasnik poduzetničkog inkubatora INFORIN u Poljskoj, u rujnu 2018. godine započeo je provedbu projekta Akademija poduzetništva Ogulin – APO, projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Projekt APO provodi se s ciljem jačanja konkurentnosti i unapređenja poslovanja malih i srednjih poduzeća Karlovačke županije i njene okolice, kroz pružanje besplatnih poduzetničkih potpornih usluga za sudionike projekta:

1. Edukacije – organizacija poslovnih edukacija za poduzetnike s poznatim trenerima iz cijele Hrvatske,
2. Mentorstvo – individualno savjetovanje za poduzetnike s voditeljima edukacija,
3. Osiguranje opremljenog radnog prostora – coworking prostor u Ogulinu.

Svrha projekta je poboljšanje okruženja za razvoj poduzetništva pružanjem novih besplatnih usluga koje su kombinacija informacija, osposobljavanja, savjetovanja i mentorstva namijenim upravo mikro i malim poduzetnicima i poljoprivrednicima.

BROJ MJESTA OGRANIČEN!
Prijavite se za sudjelovanje na besplatnim edukacijama:

Pozivom na br: 099/396-2889

Prijavom na sljedeći link:
https://akademijapoduzetni.wixsite.com/prijavaapogulin

Više o projektu i aktivnostima na:
https://www.facebook.com/apogulin

https://akademijapoduzetni.wixsite.com/apogulin