Aktualno OG sada Ogulin

Županijski HDZ obilježio 29. obljetnicu

HDZ Karlovačke županije danas je u Ogulinu obilježio  29. obljetnicu osnutka. Skup su, osim brojnih članova HDZ-a iz cijele županije, uveličali predsjednik stranke i premijer Andrej Plenković i njegovi suradnici. Svečanost je  održana u Školskoj sportskoj dvorani u Ogulinu kraj Osnovne škole Ivane Brlić Mažuranić, a uoči početka kratku izjavu za medije dali su saborski zastupnik Tomislav Lipošćak i župan Damir Jelić. Osvrnuli su se na projekte u Karlovačkoj županiji, te na činjenicu da HDZ nikad u županiji nije bio jači.

 

Iako su se novinari nadali da će im se obratiti i premijer Plenković, to se nije dogodilo, već će to biti danas tijekom dana, u Gospiću.

“Ni jedna politička stranka u povijesti Hrvatske nije učinila više za hrvatsku suverenost, samostalnost i slobodu, nitko drugi nije imao ni prigodu niti se toliko zalagao za snažan položaj Hrvatske na međunarodnoj sceni”, rekao je Plenković u Ogulinu, obraćajući se nazočnima na obilježavanju 29. obljetnice osnutka HDZ-a u Karlovačkoj županiji.

Osim predsjednika stranke i premijera Andreja Plenkovića, proslavi 29. rođenana nazočili su i drugi, brojni visoki stranački dužnosnici, ministri u hrvatskoj Vladi, neki od utemeljitelja HDZ-a,  te čelnici stranke iz svih dijelova naše županije.