Aktualno Županija

U prometnoj nesreći teško ozlijeđena biciklistkinja

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je pet kaznenih djela i četiri prometne nesreće od kojih jedna s teško ozlijeđenom osobom, dvije s lako ozlijeđenom osobom i jedna s materijalnom štetom.
U razdoblju od 25. ožujka do 4. travnja nepoznati počinitelj je iz državne šume na području Modruša, općina Josipdol, posjekao i otuđio stabla bukve. Materijalna šteta je nekoliko tisuća kuna.

Jučer oko 11.20 sati u Ulici Ivana Meštrovića u Karlovcu dogodila se prometna nesreća. Biciklom je upravljala 67-godišnjakinja i uključivala se u promet s nogostupa na kolnik, a u namjeri da prijeđe kolnik preko obilježenog pješačkog prijelaza. Tom prilikom nije propustila sva vozila koja se kreću ulicom te ju je udarilo teretno vozilo karlovačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 71-godišnjak. U prometnoj nesreći biciklistkinja je teško ozlijeđena. Nadležnom državnom odvjetništvu o ovom događaju bit će dostavljeno izvješće, a 67-godišnjakinji će biti uručen obavezni prekršajni nalog.