Aktualno OG sada Ogulin

Danas dođite na radionice i koncert

Ukoliko imate više od 55 godina i želite naučiti nešto novo, slijedeća vijest je baš za vas.
Pridružite se besplatnim glazbenim radionicama danas poslije podne u Pučkom otvorenom učilištu Ogulin, s početkom u 16:00  i trajanjem do 19:00 sati.

Postanite tako dio glazbeno scenske izvedbe opernih i operetnih djela s repertoara Udruge Opera B.B. Zagreb, prvog komorno opernog kazališta u Hrvatskoj. Kroz rad na svom glasu ući ćete u direktnu strukturu glazbe. Renomirani pedagozi i korepetitori bit će voditelji besplatnih glazbenih radionica. Sopranistica Lidija Horvat Dunjko i mezosopranistica Blanka Tkalčić učit će vas o postavljanju glasa, vokalnoj tehnici i glazbenom oblikovanju fraze. Vokalnoj interpretaciji i scenskom pokretu podučavat će vas hrvatski operni pjevač Ronald Braus, koji je ujedno osnivač i umjetnički ravnatelj Opere B.B. Zagreb. Glazbenom vođenju probe i pripremama za nastup, te dirigiranju, podučavat će vas dirigent Darijan Ivezić.

“Ojačajte samopouzdanje, dobro se zabavite i naučite o pjevanju i scenskom nastupu sve ono što do sada niste imali priliku naučiti, a plod vašeg rada i rada vaših mentora predstavit će se svim sugrađanima concertinom u konferencijskoj dvorani Pučkog otvorenog učilišta Ogulin s početkom u 19:00 sati.” – poruka je organizatora.