Aktualno Kolumne Promo članak

Ogulinski rukometaši pale pilu za povijesnu pobjedu!

Danas sve ljubitelje sporta čeka prava rukometna poslastica. Naime, u 18 sati u Gradskog sportskoj dvorani, pokraj Prve osnovne škole, započinje rukometni sraz 3. HRL zapad između momčadi Ogulina i Novigrada.

Našim rukometašima ova utakmica nudi ulaz u viši rang natjecanja, točnije u tako dugo željenu, 2. HRL. Ovo je vrhunac sportskog rada i ciklusa seniorske momčadi koja je dugi niz godina u samom vrhu kadetske i seniorske lige, a osvajači su brojnih turnira, kako u Hrvatskoj, tako i van granica naše zemlje. Puno predanog rada, svakodnevnih treninga, znoja, suza i prijeđenih prepreka put je kojeg je prevalila ova momčad pod voditeljskom palicom trenera Dubravka Dragičevića.

Da bi ova povijesna utakmica protekla u odličnoj, pravoj navijačkoj atmosferi pobrinuli su se članovi kluba, pa tako pozivaju sve navijače da već od 17 sati i 30 minuta dođu u dvoranu gdje će biti počašćeni sokovima i pićem. Kako doznajemo kuha se i grah, kojeg ćete moći kušati tijekom poluvremena utakmice, ali i nakon njenog završetka kada počinje prava rukometna fešta. Cijeli događaj uveličat će svojim nastupom ogulinske mažoretkinje.

Podršku našim rukometašima dat će i gradonačelnik Dalibor Domitrović, koji će uručiti pehar i medalje, a onda započinje prava rukometna fešta. Kako bi naši rukometaši što lakše stigli do trona treba im i vaša podrška, pa svakako dođite i podržite ih.

Budite i vi dio povijesnog uspjeha ogulinskog muškog rukometa! Dođite i navijajte! PALI PILU – KURBLAJ, KURBLAJ!!!!!!!