Želite biti viši referent za analitičko – planske poslove i decentralizaciju? Javite se na natječaj Županije, a zapošljava i Grad Karlovac!

Pet radnih mjesta, po objavljenim javnim natječajima, čeka neke nove buduće zaposlenike Grada Karlovca i Karlovačke županije. Posebno bi zanimljiv izazov zasigurno bio zaposliti se na radno mjesto “višeg referenta za analitičko-planske poslove i decentralizaciju” u Karlovačkoj županiji, pa ne treba sumnjati da tu neće biti kandidata.

U Gradu Karlovcu trenutno traže tri zaposlenika, sve u novom Odsjeku za provedbu ITU mehanizma. Budućeg voditelja Odsjeka, kao i ostale, čeka posao na neodređeno vrijeme, a zainteresirani kandidati moraju biti magistri struke ili stručni specijalisti ekonomske, pravne ili druge društvene struke, tehničke ili biotehničke struke, s najmanje 5 godina radnog iskustva na odgovarajućim poslovima u struci, poznavati rad na računalu, engleski jezik, nacionalne i EU propise, imati završene programe izobrazbe službenika koji rade na poslovima vezanim uz fondove EU…

Gotovo identične uvjete moraju ispunjavati i budući viši, te savjetnik za provedbu ITU mehanizma, s tim da viši savjetnik treba imati četiri godine radnog iskustva, a savjetnik godinu manje. Sve kandidate očekuje pisano testiranje i intervjui, a natječaj je otvoren još danas.

Par dana duže otvoreni su natječaji za radna mjesta, također “za stalno”, u Karlovačkoj županiji. Riječ je o višem referentu za analitičko-planske poslove i decentralizaciju, te višem stručnom suradniku za socijalnu skrb. Kandidati za prvo moraju biti sveučilišni prvostupnici ili stručni prvostupnici ekonomske struke, s najmanje godinu radnog iskustva, poznavati rad na računalu i imati položen državni ispit, a za drugo, uz stručni ispit, bar godinu radnog iskustva i poznavanje rada na računalu, biti magistri struke ili stručni specijalisti društvene struke. I njih očekuju pisana testiranja i razgovori, a najuspješnije od svih prijavljenih radna mjesta u Gradu i Županiji. (KAportal)

 

Facebook Comments