Aktualno OG sada Ogulin

Kvalitetne odluke Izvršnog odbora  rezultirale su ispunjenjem plana

Članovi Lovačkog društva Klek i Ogulin održali su svoje redovne, godišnje skupštine, kojima je nazočilo 28, od ukupno 36 delegata. Nakon izbora radnih tijela, predsjednik Elvis Vučić podnio je izvješće o dosadašnjem radu. Naglasio je, među ostalim,  kako su kvalitetne odluke Izvršnog odbora  rezultirale ispunjenjem plana. Naglasio je i dobru suradnju sa ostalim udrugama i gradskom upravom, od koje očekuju i daljnju potporu.

Izvješće je potom podnio i lovnik Lovačkog društva Klek Josip Turković, financijsko izvješće tajnik Neven Vujnović, te izvješće Stegovnog suda Josip Turković, koji je rekao da su protiv dva lovca pokrenuti postupci i dobili su upozorenja. O radu Nadzornog odbora izvjestio je Zdravko Salopek.

Usvojen je financijski i plan rada za ovu godinu, a 10 članova preloženo je za odlikovanje Hrvatskog lovačkog saveza.

Uime župana Damira jelića skup je pozdravio Tomislav Lipošćak, a gradonačelnik Ogulina Dalibor Domitrović posebno im je zahvalio na njihovom angažmanu prilikom posljednje poplave.

Na kraju su lovnik Anton Đankić i tajnik Josip Prebežić nazočne upoznali sa planovima i rezultatima rada Lovačkog društva Ogulin.