Aktualno OG sada Ogulin

Otvoren je 14. Ogulinski festival bajke

Svečanim programom otvoren je 14. Ogulinski festival bajke. Na sceni Regoč probuđena je bajka, a riječi dobrodošlice okupljenima je uputila direktorica Turističke zajednice Grada Ogulina Sonja Drašković Dedić. Svojim dolaskom, svečanost otvorenja uveličali su izaslanica ministrice kulture Marija Rubić, izaslanik župana Karlovačke županije i saborski zastupnik Tomislav Lipošćak.

Nazočne je pozdravio i ogulinski gradonačelnik Dalibor Domitrović kojem je pripala čast da 14. Ogulinski festival bajke i službeno proglasi otvorenim. “Uživajte u našem festivalu, iz Ogulina ponesite odlične dojmove i dođite nam i slijedeću godinu!” – rekao je, između ostalog, gradonačelnik Domitrović. Program su, svojim nastupima, uveličali zbor Klinci Ogulinci i Ogulinske mažoretkinje, a svečano otvorenje vodio je Dubravko Dragičević.

Nakon otvorenja festivala, ispred hotela Frankopan, razrezana je i velika feštarska torta. Teško je u nekoliko rečenica napisati što nas sve očekuje tijekom ovog vikenda u našem gradu. Bit će radionica, predstava, koncerata, sportskih događanja, a tu su i neizostavna Ciklobajka i vlakić Bubi. Bogat i sadržajan program možete ga pronaći na internetskoj i Facebook stranici TZ Grada Ogulina, te na taj način odabrati nešto po svom guštu.