Fatalna pogreška 31-godišnjeg vozača iz Bjelovara – policija otkrila kako je jutros došlo do nesreće na autocesti kod Bosiljeva

Policija je potvrdila da je u jutrošnjoj nesreći oko 4.35 sati na autocesti Rijeka-Zagreb između čvorova Vrbovsko i Bosiljevo u smjeru Zagreba smrtno stradao vozač Audija, 31-godišnjak iz Bjelovara. Života ga je, nažalost, koštala kobna pogreška.

– Osobnim automobilom bjelovarskih registarskih oznaka upravljao je 31-godišnjak koji se s prometne trake za zaustavljanje vozila u nuždi započeo uključivati u promet iako prethodno nije propustio sva vozila koja su se kretala tom cestom. Uslijed toga u njega je udario teretni automobil riječkih registarskih oznaka kojim je tim dijelom ceste upravljao 22-godišnjak. Na mjestu prometne nesreće 31-godišnji vozač je smrtno stradao, priopćili su iz policije.

Očevidom je na mjestu događaja rukovodila zamjenica općinske državne odvjetnice, a policija nastavlja kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja svih bitnih činjenica vezanih za ovu prometnu nesreću. Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu o događaju će biti dostavljeno izvješće. (KAportal)

Facebook Comments