Aktualno OG sada Ogulin

Gradonačelnik i zamjenici upriličili prijam za sportaše

prijam za sportaše 2019 ist

Da se za ogulinski sport, ponovno, nadaleko čuje pobrinuli su se ovaj put braća Šnajder, članovi TKD Ogulin, i ogulinska paraolimpijka Ljerka Wolf. Naime, u srijedu prijepodne gradonačelnik Dalibor Domitrović i njegovi zamjenici, Ivana Salopek Šumonja i Daniel Vukelja, upriličili su prijam za braću Antonija i Josipa Šnjadera iz TKD Ogulin i ogulinsku paraolimpijku, iz Ženskog kuglačkog kluba “Ogulinka”, Ljerku Wolf.

Podjećamo, Antonijo Šnajder je za 2019. godinu u kadetskoj konkurenciji, u kategoriji do 33 kg, osvojio naslov državnog prvaka, dok je njegov brat Josip Šnajder, u kategoriji do 53 kg, osvojio brončanu medalju. Kuglačica Ljerka Wolf se, pak, nastupivši za Hrvatsku paraolimpijsku reperezenatciju, okitila zlatom na Europskom prvenstvu za slijepe i slabovidne kuglačice i kuglače.

Ljerka Wolf na prijam je stigla u pratnji dugogodišnjeg trenera Duška Gvozića, te videće pratiteljice Dijane Brozović. Vodstvo grada je tako iz prve ruke doznalo sve o ostvarenom izuzetnom rezultatu ogulinske paraolimpijke, ali i što ovaj sport znači njoj osobno, te slijepim i slabovidnim osobama.

Braća Šnajder stigla su u pratnji trenera Čedomira Kosanovića, koji je nazočne upoznao sa ostvarenim rezultatima na nedavno održanom Prvenstvu Hrvatske u Splitu.

Gradonačelnik i njegovi zamjenici s velikim zanimanjem pratili su izlaganja uzvanika, pohvalivši njihov predan i požrtvovan rad. Poželjevši im još puno lijepih sportskih uspjeha i rezlutata, gradonačelnik Dalibor Domitrović uručio im je priznanja Grada Ogulina i skroman poklon. Prilika je iskorištena i za zajedničko fotografiranje.

Posljednje objavljeno

Rad pedijatrijske ordinacije u jednoj smjeni

OgPortal

Zoran Mamić: Podnio sam zahtjev za odsluženjem kazne u Bosni i Hercegovini!

OgPortal

Apel ravnateljice Doma zdravlja Zlate Kurelac

OgPortal

Žena i muškarac s Krka ostali bez više od milijun kuna, policija: ‘Ovo su najčešće online prevare‘

OgPortal

Tomislav Boljar (HSS) i Katarina Srakočić (SDP) traže povjerenje Dugorešana za još jedan mandat: Nastavljamo kadi smo stali

OgPortal

Došli na cijepljenje na Velesajam, dočekalo ih neugodno iznenađenje: ‘Netko za ovo treba odgovarati!‘

OgPortal