Aktualno OG sada Ogulin

Ljeto u Ogulinu se nastavlja

ljeto u ogulinu ist

Iako nas vrijeme podsjeća više na jesen no na ljeto, manifestacija Ljeto u Ogulinu se nastavlja. Ovog vikenda donosi nam brojne sadržaje od kojih izdvajamo predstavu Žene u crvenom u izvedbi Amaterskog kazališta Gospić. U središtu su priče četiri žene, zanimljivih profila i osobnih životnih priča. Iako su krhke i nježne, ranjive i emotivne, na trenutke je zapanjujuća njihova snaga, nepredvidivost i reakcija.  Predstava će se održati sutra, s početkom u 20:00 sati u Frankopanskom kaštelu, a u slučaju kiše u konferencijskoj dvorani  POU Ogulin. Ulaz je slobodan.

Osim predstave i ove subote imat ćete priliku naučiti plesne korake nekih od najpoznatijih plesova, poput salse, te engleskog i bečkog valcera, uz plesnu školu Alegria. Besplatan plesni tečaj održat će se u Parku kralja Tomislava, a početak je zakazan za 20 sati, također sutra.

Tijekom ovog tjedna u Pučkom otvorenom učilištu Ogulin održavao se i besplatan konverzacijski tečaj Practicly speaking English. Predavači su bili Danna Berry, Tim Berry, Linda Swain i Richard Swain, a razine su početni, srednji, napredni i poslovni. Tečaj, koji završava sutra  prijepodne,  organiziran je zahvaljujući suradnji sa Baptističkom crkvom iz Plaškog.

 

Posljednje objavljeno

Rođendan Hrvatskog planinarskog društva Klek Ogulin

OgPortal

U Karlovačku županiju ovaj tjedan stiže 2.610 doza cjepiva – većina za ordinacije obiteljske medicine, još se cijepe starije osobe i kronični bolesnici

OgPortal

Komentar Šprajca o remek nedjelu u Ministarstvu zdravstva: Đavo kad jednom uđe ne izlazi tako lako

OgPortal

Računalna prijevara

OgPortal

Milanović i Plenković neće skupa u Jasenovac? Pantovčak: ‘Uputili smo poziv, odgovora nema‘

OgPortal

Markotić očekuje manje zaraženih, otkrila i hoće li ovog ljeta biti ukinuta obveza nošenja maski

OgPortal