Aktualno OG sada Ogulin

Danu zajedništva, ponosa i sreće – pridružuje se i Ogulin!

Vatreni su 15. srpnja 2018. u finalu Svjetskog prvenstva u Rusiji izgubili od Francuza, no unatoč tomu dan poslije u Zagrebu priređen im je veličanstveni doček. Panoramski autobus s članovima hrvatske reprezentacije jedva se probijao prema Zagrebu, a potpuno ispunjeni Trg “eksplodirao” je kada su se kroz dim baklji pojavili svjetski viceprvaci. U sjećanje na taj dan Organizatori bez granice organiziraju Dan zajedništva, ponosa i sreće.

Ogulinska Turistička zajednica odlučila je uključiti se u organizaciju Dana zajedništva, ponosa i sreće, koji će se održati u utorak, 16.7. diljem Hrvatske,  a sve kreće iz Vukovara.

Svaki grad se uključuje na način na koji želi, važno je samo da su svi odjeveni u kockice. S obzirom da se po prvi put u našem gradu održava  festival Dance Nature u kolovozu i tečaju salse koji su počeli prošlu subotu, organizatori su odlučili organizirati salsu u Ogulinu koja će se plesati u kockicama, a  ideja je da se sve održi na Cesarovcu.

Doći će oko 10-ak parova iz Zagreba, pa se pozivaju svi naši  sugrađani da i oni dođu od 19 sati, priključe se i sudjeluju u ovoj akciji kojom šaljemo sliku iz Hrvatske cijelom svijetu o našem  zajedništvu, ponosu i sreći.

Ovaj dan bila je želja Zlatka Dalića, a inicijativu su preuzeli Organizatori  bez granica. Hrvatska turistička zajednica glavni je pokrovitelj.

Ogulin se ovime promovira kao turistička destinacija u Hrvatskoj i svijetu. Osim nas, u akciju se uključuju Vukovar, Zadar, Donji Miholjac, Varaždin, Sinj…

– Svi zajedno 16. srpnja obucimo kockice i izađimo na ulice i proslavimo dan zajedništva, ponosa i sreće. Uz našu repku, Hrvatska je puna života. Pokažimo to!, poručio je hrvatski reprezentativac i osvajač svjetskog srebra Ivan Rakitić putem Instagram profila.

– Neka 16.7. postane državni praznik, Bravo majstore, svaka čast, Dan koji će pamtiti tisuće generacija, samo su neki od komentara.