Aktualno OG sada Ogulin

Ogulin za Emmu! Bravo Oguline!

Čak 895 ulaznica. po cijeni od 20 kuna,  prodano je sinoć na humanitarnom koncertu ogulinskih bendova “Ogulin za Emmu”, te je donirano  2.360 kuna priloga, te 27 dolara, tako da se od ovog koncerta prikupilo ukupno 20.260 kuna i 27 dolara!

Kao i svaki put do sada, domaći bendovi rado su se uključili u ovu humanitarnu priču, a brojnu publiku su  zabavljali ALF, Partyano, Sound source i Master. Cilj ove akcije bilo je prikupljanje novčanih sredstava za Emmu Vučić iz Ogulina, koja je već 3 godine nepokretna. Ona živi u kući na prvom katu, te joj je potrebno dizalo koje košta više od  90.000,00 kuna. Brigu o vođenju prikupljenih sredstava preuzela je udruga “Oda prijateljstvu”, koja je otvorila poseban račun u Erste banci, a uplate će se i dalje primati, sve do 10. kolovoza. Do sada je skupljeno oko 60 tisuća kuna.

Koncert u Frankopanskom kaštelu organizirali su Grad Ogulin, udruga Oda prijateljstvu, Zavičajni muzej Ogulin, ogulinsko Gradsko društvo Crvenog križa i ZAMP, uz medijsko pokroviteljstvo Radio Ogulina.

I ovom prigodom svojim sugrađanima na pomoći je zahvalio gradonačelnik Dalibor Domitrović. U ime obitelji riječi zahvale uputila je Emmina učiteljica Ljerka Bacanović, a o svojem putu biciklima prema Vatikanu govorili su Željko Magdić i Ivan Puškarić Studio, koji su akciju inicirali.

Iako je na samom početku padala kiša, ubrzo se razvedrilo i koncert je počeo nešto prije 20 sati.